Malmö urban sketchers – utställning 2022

28-29 maj samt 4-5 juni, Galleri KVIS i Svedala

Jag deltar och visar lite ”urban sketches” tillsammans med övriga deltagare i gruppen Urban Sketchers Malmö. Vi håller öppet under två helger mellan klockan 11-15 där vi glatt visar våra olika skisser och berättar mer om vad urban sketching innebär.

Söndag 29 maj kl 13:00 välkomnar vi allmänheten då vi visar och berättar vad urban sketching handlar om. Om du tar med lite eget konstnärsmaterial går det bra att delta – annars kan vi bjuda på en penna och lite papper. 

Lördag 4 juni kl 13:00 går vi en guidad visning i Svedala, tillsammans med representant från hembygdsföreningen. Vi får då lära oss mer om byns historia, arkitektur och varför det finns så mycket tegelhus här. Under visningen kan du göra snabba skisser eller bara hänga med och lyssna.

Ny sommarkurs på gång…

 

Sommaren 2022 (vecka 30) återvänder jag till Skurups folkhögskola och håller återigen en kurs i urban sketching. Anmälan öppnar den 15 december och den sker via skolans hemsida.

Tanken är återigen att vi ska teckna perspektiv, måla akvarell, förstå oss på fordon, skissa folk och jag ska försöka lära kursdeltagarna allt jag kan om urban sketching.

Galleri Stallet i Falsterbo

6 till 11 augusti

Jag ställer ut akvareller på Galleri Stallet i Falsterbo tillsammans med Therese Linnér!

Ambitionen är att åka ned och urban sketcha lite på Näset inför utställningen, men det kan lika gärna ta en abstrakt vändning…

Galleri KVIS i Svedala

Det var länge sedan jag ställde ut på egen hand här och nu tänkte jag passa på att fira jubileum! Min Svedala-kalender kommer att ges ut för femte året i rad.

Den första till och med nionde oktober kan ni komma förbi och se mina nya (och en del äldre) bilder från Svedala. Öppet under helgerna klockan 11-15.