Kalender 2022

Arbetet med att färdigställa kalendern är klart och den finns till försäljning!

Det är fjärde året i rad som jag på eget initiativ skapar denna kalender med olika motiv från Svedala kommun (med omnejd). Den har blivit mer och mer populär och det gläder mig att så många ser fram emot dagen de kan köpa nästa upplaga!

Kalender (och kaffe) kan ni köpa på Carinas café på Långgatan 30 i Svedala. Besöker ni Galleri KVIS någon helg så finns den även att tillgå där.  Det går fint att swisha till mitt företag eller betala kontant hos Carinas. Priset är 130kr för en kalender.

Hör av er direkt till mig om ni vill köpa större mängd kalendrar eller behöver ett kvitto på köpet! 

Lokaltidningen Svedala har skrivit ett trevligt reportage om mig och kalendern. Det kan du läsa här.  

 

Adventsutställning

 

Lite sådär i sista minuten slog inspirationen till och jag målade två änglar på lika många dagar (?!). Detta innebär att mina tavlor kommer att medverka på Galleri KVIS adventsutställning.

Förra året blev vi tyvärr tvungna att ställa in vår efterlängtade medlemsutställning pga de där ”rådande omständigheterna”. Men i år fylls galleriet av allehanda änglar!

Vill någon snacka måleri, konst, urban sketching eller bara hänga rent allmänt kommer jag att mingla runt kring KVIS och Svedala julmarknad lördagen den 4:e december. Även på söndag 5:e december kommer jag att vara på plats under eftermiddagen.

VARMT VÄLKOMNA!

P.S. Bilderna nedan visar mina ’halvfärdiga’ änglar – detta för att ni ska bli nyfikna på slutresultatet och komma förbi galleriet.

 

Malmö urban sketchers – utställning 2022

28-29 maj samt 4-5 juni, Galleri KVIS i Svedala

Jag deltar och visar lite ”urban sketches” tillsammans med övriga deltagare i gruppen Urban Sketchers Malmö. Vi håller öppet under två helger mellan klockan 11-15 där vi glatt visar våra olika skisser och berättar mer om vad urban sketching innebär.

Förhoppningsvis tillåter både väder och pandemi att vi samlas för sketchwalks i Svedala och visar hur urban sketching kan se ut i praktiken. Vi kommer även att hålla någon workshop för de som vill börja teckna med oss.

Ny sommarkurs på gång…

 

Sommaren 2022 (vecka 30) återvänder jag till Skurups folkhögskola och håller återigen en kurs i urban sketching. Anmälan öppnar den 15 december och den sker via skolans hemsida.

Tanken är återigen att vi ska teckna perspektiv, måla akvarell, förstå oss på fordon, skissa folk och jag ska försöka lära kursdeltagarna allt jag kan om urban sketching.