Ny målarkurs på gång…

Är du sugen på att komma igång med att måla akvarell och teckna olika motiv? Nu håller jag en kurs i Svedala där både de som är nybörjare och de som har lite målarvana är välkomna.

Jag kommer att undervisa genom att visa och berätta, demonstrera olika tekniker, låta er prova på massa saker, dela ut övningar att jobba vidare med, tipsa om resurser online och ge feedback så att alla kan utvecklas i sitt skapande.

Ni kommer att måla på plats i bibliotekets lokaler. Inför kursstart kommer du att få en lista på rekommenderat material – jag säljer tyvärr inget på plats. Huvudfokus kommer att ligga på att använda akvarell i kombination med olika pennor. Under kursens gång kommer jag ta med olika typer av material så att du får prova på och kanske upptäcka nya tekniker som du gillar?

Datum: söndagar 18 sept, 25 sept, 16 okt, 23 okt samt 30 oktober.

Tid: klockan 9:30 – 12:30.

Pris: 1500kr som betalas via faktura.

Minst fem och högst tio deltagare behövs till kursen.

Du anmäler dig till christinatecknar@gmail.com

Kalendern för 2023 är här!

Nu är det säljstart av kalendern och de finns hos Carinas café i Svedala och på Galleri KVIS.

De är i A3-storlek (som vanligt) och kostar i år 140kr. 

Galleri KVIS i Svedala

Det var länge sedan jag ställde ut på egen hand här och nu tänkte jag passa på att fira jubileum! Min Svedala-kalender kommer att ges ut för femte året i rad.

Den första till och med nionde oktober kan ni komma förbi och se mina nya (och en del äldre) bilder från Svedala. Öppet under helgerna klockan 11-15.