Kalender 2022

Arbetet med att färdigställa kalendern är klart och den finns till försäljning!

Det är fjärde året i rad som jag på eget initiativ skapar denna kalender med olika motiv från Svedala kommun (med omnejd). Den har blivit mer och mer populär och det gläder mig att så många ser fram emot dagen de kan köpa nästa upplaga!

Kalender (och kaffe) kan ni köpa på Carinas café på Långgatan 30 i Svedala. Besöker ni Galleri KVIS någon helg så finns den även att tillgå där.  Det går fint att swisha till mitt företag eller betala kontant hos Carinas. Priset är 130kr för en kalender.

Hör av er direkt till mig om ni vill köpa större mängd kalendrar eller behöver ett kvitto på köpet! 

Lokaltidningen Svedala har skrivit ett trevligt reportage om mig och kalendern. Det kan du läsa här.  

 

Ljusare tider

Även om dagarna blir mörkare så går vi förhoppningsvis mot ljusare tider. Det är även namnet på höstens medlemsutställning på Galleri KVIS där jag kommer att vara en av deltagarna.

Vi vill lyfta och fira ljuspunkter i tillvaron genom att arrangera ett konstkalas med temat: Ljusare tider. En samlingsutställning med fokus på det som gör oss lyckliga, får oss att må bra och njuta av livet.”

Temat är fritt att tolka, men för mig symboliserar den nya kalendern att vi vänder blad, går mot ett nytt år och hittar nya saker att se fram emot. Jag har också haft enormt trevligt under framställandet av alla bilder och har ljusa minnen med mig från målandet.

Så klart kommer jag även att visa några originalbilder under utställningen!

Malmö urban sketchers – utställning 2022

28-29 maj samt 4-5 juni, Galleri KVIS i Svedala

Jag deltar och visar lite “urban sketches” tillsammans med övriga deltagare i gruppen Urban Sketchers Malmö. Vi håller öppet under två helger mellan klockan 11-15 där vi glatt visar våra olika skisser och berättar mer om vad urban sketching innebär.

Förhoppningsvis tillåter både väder och pandemi att vi samlas för sketchwalks i Svedala och visar hur urban sketching kan se ut i praktiken. Vi kommer även att hålla någon workshop för de som vill börja teckna med oss.