Svedala, Urban sketching Galleri KVIS, KVIS, Malmö urban sketchers, Urban sketching, akvarell, kalender, konst, urban sketching, urbansketch, utställning

Samtidigt i Svedala

I helgen som gick var det dags för årets kulturhändelse här i Svedala (i alla fall för min del) då vi hade vernissage för utställningarna "Samtidigt i Svedala" och Jonatan Ström visade "Rangliga ruckel och flygande fän". 
 
Detta året har för min del handlat mycket om att teckna olika hus och miljöer till utställningen. Men aldrig att det har känts betungande eller enahanda! Det var ju jag själv som satte temat för min utställning och det har varit skönt att ha ett projekt på gång mest hela tiden. 
 
 
Just nu är jag helt överväldigad av responsen som jag fått! Vi tappade lite räkningen på antalet besökare på vernissaget men ljuger inte om vi påstår att det säkert var över hundra personer. Så många Svedala-bor som kom och kände igen sig i miljöerna jag målat, så många historier jag sugit åt mig från de som växt upp i byn och så mycket pepp från alla håll! 
 
 
Och så dök den här lilla boken upp! Rykande färsk från tryckeriet fick jag Årsboken från Föreningen Svedala-Barabygden i mina händer. De har lånat min bild av Flamman till framsidan så nu är jag publicerad också. Bilden blev upptäckt på Instagram så jag vill bara få sagt att det kan löna sig att vara aktiv på sociala medier. 
 
 
Inför utställningen gjordes ett jättefint reportage om mina "urban sketches" i Sydsvenskan. Jag visste ju långt innan att det skulle publiceras men att det var en helsida blev även jag överraskad av. 
 
Vi har även synts i Skånska Dagbladet och numera är jag "tidningskändisen" på jobbet. Detta är alltså mina femton minuter i rampljuset och jag tänker försöka använda dem så väl jag kan! Nu gäller det att ta tillvara på kontakter, möjligheter och fundera över nästa steg i företagandet. 
 
Är det nu någon som missat att gå på utställningen så är ni hjärtligt välkomna även nu till helgen 17-18 november mellan kl 11-15. Jag har många tavlor att kolla in och så finns det gott om Svedala-kalendrar att köpa!