Måla/rita, Svedala, Urban sketching Amsterdam, Floraparken, Lokaltidningen, Svedala, Urban sketching, husfasader, julkort, lokalkändis, måla, teckna

Tidningskändis - igen!

Sitter i efterdyningarna av detta årets kanske värsta vecka - vinterkräksjukan har drabbat familjen! Ska bespara er alla detaljer men det har inte varit charmigt och "pigg" är inte ett ord som jag skulle använda för att beskriva mig själv just nu. Bleh. 
 
Denna dagen handlar endast om återhämtning för egen del och allmänt småpyssel här hemma. Kanske en promenad om vädret tillåter (det ser inte lovande ut i skrivande stund). Filosoferar glatt vidare om vad jag ska ha för tecknar-projekt framöver och livets andra stora frågor. 
 
 
Har vetat ett tag att jag skulle vara med även i Lokaltidningen  men blev uppriktigt sagt förvånad när jag till och med var med på framsidan! Kan man få bättre reklam för sin verksamhet än så här?! 
 
Och om någon nu undrar hur jag lyckats med detta så vill jag bara meddela att all medial uppmärksamhet i mitt fall handlat om att vara på rätt plats vid rätt tillfälle, det ena har gett det andra och dessutom så har mina bilder börjat sprida sig på Facebook så att "rätt" folk sett dem. Har alltså inte skickat ett endaste litet mail eller stalkat journalister för att få uppmärksamhet. 
 
 
Vädret har verkligen inte bjudit på någon inspiration att gå ut och teckna vidare i Svedala. Men EN ute-skiss blev det i alla fall i måndags när jag var ledig och samtidigt underhöll lillebror som höll på att återhämta sig från sin släng av veckans sjukdom. Önskemålet från hans sida var att vi skulle gå till Floraparken och då passade jag på att packa med skissbok och lite färg. 

Misstänker att jag dokumenterat denna park från alla upptänkliga vinklar snart... 
 
 
Sååå vad ska man pyssla med om man inte kan teckna utomhus? Måla inne så klart! Jag vet ännu inte riktigt vad jag ska ha dessa små hus till eller om de "ska bli nåt"? Att trycka upp julkort är liksom för sent i år så jag får väl göra en bättre plan inför nästa år. 
 
En liten tanke är att börja skriva ut mina motiv och sälja dem som prints. Jag har investerat i scanner och fått igång den på egen hand och är helnöjd så långt. Har även köpt en snajsig skrivare och installerat den. Dock skriver den ut alla bilder i en turkos nyans! Tydligen så måste den kalibreras med datorn så att det jag ser på skärmen är det som verkligen kommer ut från skrivaren. 
 
Just i dagarna har jag inte orkat ta tag i detta - jag är så trött att jag vet jag kommer sitta framför skrivaren och svära åt den och bara vilja rulla ihop mig i fosterställning och gråta. Kalibrera?! Ytterligare en sak att ta tag i när jag känner mig helt och fullt som mig själv igen. 
 
 
#1 - - Tess:

Vad roligt! Heja dig! :D Kram

Svar: Tack så mycket! :)
Christina Forsberg