Måla/rita, Svedala Bara, Galleri KVIS, KVIS, Klågerup, Svedala, Urban sketching, almanacka, almanacka, fyrtorn, galleri, svedala almanacka, utställning

Dags för utställning!

Nu börjar det dra ihop sig till utställning på Galleri KVIS! En del av mig vill skrika "äntligen!" medan den andra förvånat undrar "redan?!?!?". 
 
Trots allt annat som tvunget måste hända just i oktober månad känner jag att jag har koll på läget och välkomnar er glatt till Tegelbruk och återbruk. På utställningen kommer det att finnas en hel del nya bilder från Svedala som ju är ett samhälle präglat av tegelhus.
 
 
I år har det även blivit några målarutflykter utanför byn på andra ställen i kommunen - bl a har Killehuset i Bara fått besök av mig och målarlådan. Några motiv från Klågerup finns också med. 
 
 
När det var riktigt fint väder på en ledig dag kunde jag hamna i Skanör och Falsterbo. Eftersom jag har en förkärlek för fyrtorn blev det att jag dröjde mig kvar och målade. 
 
 
Själva återbruket på utställningen består av några tavlor jag funnit på loppis. Tavlorna har hamnat där av olika anledningar och jag tyckte att "om ingen annan vill ha dem" så kan jag lika gärna göra nåt kul av dem? Så jag har helt sonika målat in olika figurer för att få lite mer liv och rörelse i bilderna. Behöver jag nämna att jag tyckte det var hysteriskt roligt att göra detta? Sann målarglädje...
 
Naturligtvis kommer Svedala-almanackan att finnas till försäljning under hela utställningen och resten av året på galleriet. Man kan även passa på att köpa sig en "Swedish fika"-plansch eller en liten originaltavla för den delen.
 
Hjärtligt välkomna på utställning! Platsen är Galleri KVIS i Svedala på Grönegatan, dagarna är 26-27 oktober samt 2-3 november och tiden är 11-15 alla dagarna.