Allmänt, Inredning inläggningsburk, orkidé, superhjältar, tapet, tavelvägg, tavla

Superhjälte-tapet

Idag var jag och barnen lediga tillsammans och då passade vi på att göra en utflykt till "mammas nya jobb" dvs Hornbach. Jag fattar faktiskt inte varför vi inte handlat där tidigare, för det finns ju allt?! Men jag fick jobbet trots att jag erkände att jag aldrig varit inom dörrarna tidigare... Men jag gör mitt bästa för att ändra på det nu.
 
Handlade massa blomjord, toppdress, orkidékompost och sånt skoj. Vi gick även och tittade på alla "verktygarna" och det var nog den roligaste avdelningen enligt barnen. Akvariefiskarna kom på en god andraplacering.
 
Det var på vippen att vi gick därifrån med stora Spidermanklistermärken till väggen men efter lite förhandlande så packade vi på oss en rulle tapet istället. Superhjälte-tapet. 
 
 
Klistermärkena var trots allt bara tre till antalet och tapeten är ju tio meter så det var inte så svårt att räkna ut vad som ger mest superkrafter för pengarna...
 
Eftersom det började regna fick arbetet med den mossiga gräsmattan vänta och vi började pyssla med tapeten istället.
 
 
Hade några ramar från IKEA liggande och nu kom de väl till pass. Lillebror var inte sen med att stapla upp färdiga tavlor på sina hyllor.
 
 
Vi gjorde även en stor tavla till tavelväggen (som börjar arta sig så smått). Nu har vi ju bara sisådär nio meter superhjältar kvar? Men jag känner någon här i huset som har en gammal tråkig dörr och som säkert inte skulle ha något emot att få den tapetserad.
 
 
Som en liten bonus planterade jag om en orkidé som höll på att krypa ur sin kruka. Numera huserar den i en gammal inläggningsburk av glas. 
 
#1 - - Anonym:

Oj vad fint det blev! Vad smart grej!

Denna lilla igelkott var nog lite yrvaken, haha. och nog en aning för tidigt ute.

Svar: Vi kan nog inte ha igelkott för då skulle säkert Katten fram och greja med den... :)
Christina Forsberg