Måla/rita promarker, robot, teckna, välkommen

Robot 2.0

Tanken var att lillebror också skulle få en robottavla, inte bara storebror så klart. Men ibland är steget från tanke till handling ovanligt långt för mig när det gäller kreativa "halv-måsten".
 
I veckan som gick har jag dessutom börjat på ett nytt jobb; har lyckats få säsongsanställning på Hornbach i Malmö och är sjukt glad över detta och taggad inför sommaren som ska komma! Min roll där kommer att vara som säljare ute på plantskolan, bland säsongsväxterna och kanske lite inne i växthuset bland krukväxterna. Eftersom jag jobbat på många olika ställen börjar jag känna igen bra anställning och mindre bra anställning - detta är den BRA sorten kan jag redan nu meddela. Sorten där det finns en chans att jag kan vara kvar till hösten rent utav?
 
All information, nya rutiner och det faktum att jag är på benen och springer runt som en iller hela dagen har gjort mig trött i skallen och fötterna så det har inte blivit så mycket pysslat i veckan som gick. Eller jo, pysslat har jag gjort; hade ett sy-uppdrag där jag lagade ett duschdraperi och klädde in en stolsdyna med svart linnetyg. Men hur rafflande bilder blir det av sånt? Ärligt talat...
 
 
Idag kröp inspirationen på och jag kände mig manad och motiverad att försöka göra en välkommen-robot till lillebror också. Bara jag kommer över första tröskeln och börjar skissa lite så brukar det där med idéer och plan lösa sig efter hand...
 
På bliden håller jag som bäst på att gå över blyertsskissen med svart penna. Var tvungen att gå och dubbelkolla så att alla data blev rätt på roboten dessutom. Känns inte som ett bra tillfälle att skriva in fel vikt eller så.
 
 
Alla detaljer är nu ifyllda med svart och jag har börjat färglägga med promarkers. Upptäckte att jag inte äger någon ljusgul (till kattens ögon) så jag har skrivit upp det på min mentala komihåg-lista. Får se hur det går med den saken.
 
 
Att färglägga tycker jag bara är kul och har jag väl kommit så långt så blir projekten definitivt färdiga. Lade dessutom till en ballong eftersom det inte riktigt såg ut som om roboten vinkade utan mer som att den skulle hålla i något.
 
Nu återstår bara att hitta lämpliga ramar till bilderna och finna en plats på väggen. Det är lite märkligt att jag handlar ramar och har stora planer för dem men aldrig en ram som passar när jag väl har en bild som ska ramas in? Påminner lite om att man har en garderob full av kläder men aldrig något vettigt att ta på sig...
 
Tänkte passa på att önska er alla en glad påsk! Ät mycket godis men inte så mycket så att ni får ont i magen. ;)
 
#1 - - Joanna-8 självmordsförsök senare- Livet med Asperger och Bipolär sjukdom:

så fin

Svar: Tack! :)
Christina Forsberg

#2 - - mittlivkreativ.se:

Oj vad fint det blev. Gillar promarkers. De har tre för två nu på Claes Ohlson. Tips :)

Svar: Farligt farligt, då måste jag ju åka och hälsa på Claes... ;)
Christina Forsberg