Måla/rita panduro, promarker, teckna

Färglägga lite hus

Behövde komplettera mina tuschpennor innan och stod på Panduro och velade. Skulle jag köpa enstaka Promarkers eller testa Panduros eget märke som man köpte i multipack? Priset avgjorde så jag köpte några multipack... Vet inte hur ekonomiska funderingarna ser ut egentligen när man behöver EN ny penna och kommer hem med ARTON? Då kändes det helt logiskt i alla fall.
 
Var så klart sugen på att testa pennorna men hade ingen inspiration till att sätta mig och rita något speciellt. Men tack vare lite gamla skisser som låg kvar i blocket kunde jag testa ändå. 
 
 
Motiven kommer från en kokbok (!?) om amerikansk mat som jag lånade för länge sedan. Minns inte riktigt när det var eftersom jag inte skrivit några datum på skisserna. Kan ha varit i vintras när jag upptäckte Urban sketchers men inte kunde gå första tillfället. Då får man göra vad man kan här hemifrån istället.
 
 
Jag har flera gånger förklarat att "mamma har sina vuxenpennor och ni har massa barnpennor". Och så här långt funkar det bra, eftersom permanenta tuschmärken inte är något som jag är intresserad av att ha över hela huset. Dessutom blöder pennorna lätt genom papper och jag litar inte på att barnen har full koll på var pennorna befinner sig.
 
 
Det var som sagt nya gröna, grå och bruna pennor jag köpte. Mycket nöjd med hur Panduros pennor uppförde sig på pappret (precis som mina älskade Promarkers). Det enda övriga som inte var helt toppen var att färgen på pennan inte överensstämde med färgen på korken alla gånger. Får väl sätta mig och göra en liten färgkarta om det ska vara så noga. 
 
I övrigt rullar livet på som vanligt med lite mindre arbetstid en månad framöver (när mannen har semester). Då ska jag passa på att vara med på Urban sketchers igen och pyssla vidare med trädgård och övrigt här hemma.
#1 - - Fanny:

Riktigt fina!

Svar: Tack ska du ha!
Christina Forsberg