Måla/rita Paris, promarker, teckna

Små teckningar och ambitiöst projekt...

Har en jättefin ram vid matplatsen med plats för sex olika bilder eller foton. I den sitter det kvar en av de svartvita bilder som följde med på köpet. Jag är självutnämnd expert på att köpa ramar och hänga dem för att sedan stanna av i arbetet och gå vidare med något annat. Så i vissa ramar här hemma finns bilderna på de välkoordinerade och hysteriskt leende familjerna, som sitter där vid köpet, kvar. 
 
Men nu har jag en tanke om att fylla ramen med bilder från olika städer som vi besökt! Borde inte vara så svårt men vi får se hur långt jag kommer innan jag hittar andra projekt som är roligare/viktigare.
 
 
Här har jag i alla fall efterforskat lite byggnader i Paris och gjort en skiss på var de ska stå. Helt och fullt enligt verkligheten så klart!
 
 
Dags för det lite småtråkiga momentet att fylla i allt med svart penna. Och det brukar vara ungefär nu som jag tröttnar och går vidare till nya idéer. Bara att bita ihop och teckna vidare. Klistra på ett leende och kör.
 
 
Bienvenu à Paris! Jag lyckade göra klart?! Tog bara ett par veckor med lite attack-tecknande mellan varven och barnen.
 
 
Särskilt stor är inte bilden, ca 15x20cm för att passa i ramen. Här visar jag även upp mina finpennor som jag är helt förälskad i; promarkers. En sorts spritpenna man kan använda för att färglägga helt jämna ytor, blanda nyanser med varandra och ha allmänt kul med. Samlingen utökas efter behov och jag håller hela tiden på att lära mig hur de funkar. 
 
Filosoferar på om jag kan lägga till färgpennor också? Har jättefina akvarellpennor som skulle vara toppen till detta. Om jag nu bara kan hitta dem i källaren...