Barnpyssel, LEGO, Pyssel LEGO, distanskuddar, inbjudningar, kalas, kort, stansa

Inbjudningskort till barnkalas

Om man frågade den blivande sexåringen för en månad sedan vilken typ av kalas han ville ha var det tvärsäkra svaret "transformers-kalas!". Mammans reaktion på detta var mest av typen "jahaaaa, vad gör man på ett sånt kalas då?". Vi skulle tydligen klä ut oss till transformers, äta transformerstårta och så skulle han få en massa transformerspresenter. Jahapp.
 
Eftersom jag knappt vet hur transformers ser ut och än mindre vad de heter och gör så undrade jag mest hur i hela friden vi skulle lösa detta. Kändes till och med lugnare när han ville ha en angry-birds-byggarbetsplats-tårta...
 
Förra veckan satt jag och googlade lite bilder på LEGO-tårtor och så kom han och satte sig bredvid och deklarerade att vi kunde ha LEGO-kalas istället. Visst var det lite av en luring att styra om honom men nu är vi inne på fast kalas-mark för mig. Jag vet vad en LEGO-bit är och helt plötsligt finns det massor av idéer på nätet som vi kan använda oss av. 
 
 
Vi gjorde inbjudningskorten nu i veckan och de var precis lagom komplicerade för födelsedagsbarnet att hjälpa till med. Stansa ut cirklar, sätta fast distanskuddar, limma fast på kort i kartong och hepp så hade vi inbjudningsbitar klara att skickas ut! Nu ska vi bara skriva innehållet och posta dem. Helst skulle vi göra egna LEGO-frimärken men där satte jag stopp. 
 
 
Vem kan misstolka vilken typ av kalas vi ska ha?! 
 
Sen har jag förstått att han gör reklam för sitt kalas på förskolan för innan kom han hem och talade om vem som ville ha vilken färg på sitt inbjudningskort. Och idéerna är det inget slut på heller; vi kan göra JÄTTESTORA LEGO-gubbar mamma och så kan vi bygga stora bitar av brädor!!! Jag ska försöka hålla detta på en mer realistisk nivå...