Textilt Jigglypuff, Pikachú, Pokémon, virka, virkmönster

Virkade Pokémons

Som bekant slog Pokémonfebern till här hemma i somras och den grasserar fortfarande kan man lugnt säga. Nu ska det pärlas och ritas Pokémons till höger och vänster. Till och med lillebror satte sig och påbörjade en pokéboll-pärlplatta. Visserligen tog han en paus efter ett tjugotal pärlor, men det är sällan han ens kommer så pass långt.
 
Själv har jag kommit in i virkningen igen och är i full gång med att följa mönster från Nicole's Nerdy Knots. Det finns alltså en kvinna i Texas som spottar ur sig typ ett mönster om dagen! Så klart att jag följer henne på Facebook...
 
 
En liten Jigglypuff (stor som en tennisboll ungefär) på utflykt bland sommarblommorna. 
 
 
Pikachú filosoferar över livet bland ormgräset.
 
Har även virkat ett par bollar men de är mystiskt och spårlöst försvunna någonstans i huset. Frågar man barnen vad de tagit vägen så får man bara ett "ingen aaaaning" till svar. 
 
Helgens höjdpunkt var en utflykt till Malmö eftersom vi seriöst behövde förnya storebrors garderob så att han kan ha lite riktiga kläder på sig när han ska gå till skolan. Så klart kollade vi in vilka Pokéstops och Pokémons man kunde hitta i stan! Sprang runt och betedde oss som galningar när vi gick i cirklar, tvärvände, gick genom buskar och stannade framför statyer i Kungsparken i jakt på nya sorters filurer...
 
Vi fick även en ny medalj i spelet ikväll - vi har traskat 100 kilometer i vår jakt på Pokemons?! Lite lätt galna är vi nog allt. 
 
#1 - - Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!:

så söta

Svar: Tack så mycket!
Christina Forsberg